Wij zijn vrienden van ARCHE!

Landelijk worden meer dan 3 miljoen minderjarigen getroffen door materiële en emotionele armoede. ARCHE vecht daartegen. Juist onder de Corona pandemie hebben vooral de jongste kinderen te lijden. Als bedrijf willen we onze verantwoordelijkheid nemen en ARCHE Frankfurt steunen met een donatie van 10.000 euro.

vrienden van ARCHE

Landelijk worden meer dan 3 miljoen minderjarigen getroffen door materiële en emotionele armoede. ARCHE vecht daartegen. Juist onder de Corona pandemie hebben vooral de jongste kinderen te lijden. Als bedrijf willen we onze verantwoordelijkheid nemen en daarom zijn wij vrienden van ARCHE Frankfurt en steunen we hen met een donatie van 10.000 euro.

Door het werk van ARCHE worden de leefomstandigheden van kansarme kinderen verbetert. Aangezien in veel gezinnen een gezamenlijke warme maaltijd niet tot de dagelijkse standaard behoort, zorgt ARCHE voor een warme, gezonde lunch voor de kinderen. Daarbij leren ze ook dat eten en gemeenschap bij elkaar horen en dat ze bij het ARCHE-personeel altijd een luisterend oor zullen vinden om hun frustraties of enthousiasme over hun dagelijks leven kwijt te kunnen.

In de middag is de ARCHE beschikbaar voor huiswerkbegeleiding, spelletjes en sportactiviteiten of gewoon als zorgzaam aanspreekpunt! Het doel van het aanbod is onder andere om de kinderen een gezonde levensstijl te laten zien, het gevoel van eigenwaarde en sociale vaardigheden bij te brengen, ondersteuning te bieden op het gebied van “opleiding en leren” en gelijke kansen te vergroten.

Wij van Interflex en Allegion zijn blij dat we als vrienden van ARCHE met onze donatie kunnen bijdragen aan dit geweldige project voor kinderen. Het enthousiasme aan beide kanten is duidelijk voelbaar bij jong en oud: Op de foto zijn Daniel Schröder (Hoofd van Arche Frankfurt), Antje Bohrer (Hoofd HR Interflex) en de kinderen van Arche Frankfurt gezamenlijk blij met de steun.