Hardware en software
voor een efficiënte en
veilige werkomgeving

Onze hardware en software voor toegangscontrole, bezoekersbeheer, workforce management, tijdregistratie en tijdbeheer vereenvoudigen de dagelijkse werkzaamheden in je bedrijf. Je ondersteunt en beschermt je medewerkers en bedrijfswaarden – en dat allemaal vanuit één systeem, zelfs in de cloud.

Schaalbaar en centraal beheerd

De moderne wereld wordt steeds vluchtiger en complexer. Bedrijven moeten daarom flexibel en snel reageren op veranderende eisen. Nieuw personeel, nieuwe werkterreinen en nieuwe gebouwen en locaties vragen om producten voor toegangscontrole, bezoekersbeheer, tijdregistratie en tijdbeheer alsook personeelsplanning die flexibel kan worden uitgebreid en aangepast. De producten van Interflex groeien met je bedrijf mee, zijn zeer schaalbaar en compatibel met verschillende productgeneraties. Ze zijn bovendien modulair uitbreidbaar, digitaal en worden centraal via een softwaresysteem in een netwerk opgenomen en beheerd. Dit alles betekent ook investeringszekerheid voor jou.

Wij bieden je krachtige en gebruiksvriendelijke hardware afgestemd op je bedrijfsprocessen. Met onze terminals voor toegangscontrole en tijdregistratie bescherm of borg je de belangen van je bedrijf en optimaliseer je de werkprocessen met uitgebreide gegevens.

Hardware

Wij bieden je krachtige en gebruiksvriendelijke hardware afgestemd op je bedrijfsprocessen. Met onze terminals voor toegangscontrole en tijdregistratie bescherm of borg je de eigendommen van je bedrijf en vereenvoudig je het werk met efficiëntere processen en uitgebreide gegevens.

Software

Beheer hardware en relevante processen in je bedrijf met onze softwareoplossingen. Zij kunnen, afhankelijk van je individuele behoeften, bijvoorbeeld worden gebruikt voor bezoekersbeheer, tijdregistratie, tijdbeheer, employee self service, beoordeling van personeelsbehoeften, personeelsplanning en controlling. En dat op je werkplek of ongeacht de locatie via een app op mobiele eindapparaten.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.