Tijdregistratie voor SAP

Profiteer van het feit dat jouw werknemers hun werkuren nauwkeurig en betrouwbaar documenteren. Tijdregistratie voor het SAP systeem heeft voordelen voor het bedrijf en zorgt voor tevredenheid bij de medewerkers.

tijdregistratie

Tijdregistratie is de basis voor veel processen in elk bedrijf. Bovendien is registratie van de arbeidstijd al enige tijd wettelijk voorgeschreven en bindend. Dit maakt het des te belangrijker dat tijdregistratie optimaal is verbonden en geïntegreerd met andere systemen en hulpmiddelen in de organisatie. Wij bieden ook tijdregistratie voor bestaande SAP-systemen, die naadloos met elkaar kunnen worden verbonden. Onze oplossing voor tijdregistratie kent een hoge gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dit stelt jouw medewerkers in staat om hun werktijden altijd efficiënt vast te leggen, ongeacht hun device of locatie.

Verplicht werktijden registreren in de EU

De flexibilisering van werktijden blijft toenemen: Parttime en deeltijd werkers, homeoffice, sabbaticals of mobiel werken komt steeds meer voor. Daarnaast zijn er wettelijke voorschriften. Zo heeft het Europese Hof van Justitie in mei 2019 besloten om werkgevers in de EU in de toekomst te verplichten om de werktijden van hun medewerkers volledig te registreren. Dit alles betekent dat de gewerkte uren uitvoerig moeten worden gedocumenteerd om de naleving van bedrijfsregels en wetten te garanderen.

In het bedrijf is tijdregistratie de basis voor veel beslissingen en relevant voor verschillende stakeholders: De HR-afdeling gebruikt het bij de personeelsplanning, de boekhouding als basis voor de loonadministratie en leidinggevenden en managers om budgetten en capaciteiten te plannen. Bovendien verbetert een transparante tijdregistratie de werk-privébalans van medewerkers, versterkt het hun eigen verantwoordelijkheid dankzij employee self service, versnelt het de processen voor vakantieaanvragen en tijdcorrecties, motiveert het hen en verbindt het hen zo meer aan het bedrijf. Genoeg redenen dus voor een nieuwe, flexibele manier van werktijdregistratie.

Basis voor tijdbeheer

Tijdregistratie vormt in elk bedrijf de basis voor professioneel tijdbeheer. De via tijdregistratie verkregen gegevens moeten worden samengevoegd, gecontroleerd, geëvalueerd en gebruikt voor verdere toepassingen zoals loonadministratie. Met de IF-6040-tijd softwareoplossing biedt Interflex je een geïntegreerde oplossing voor tijdregistratie en tijdbeheer uit één hand. Lees hier meer over geïntegreerd tijdbeheer.

Tijdregistratie mobiel

Je medewerkers kunnen hun werktijden buiten hun gebruikelijke werkplek om direct en volledig registreren. Met de mobiele webinterface kunnen tijdboekingen altijd en overal nauwkeurig worden gedocumenteerd – in het homeoffice, op het veldkantoor of de bouwplaats. Je krijgt het volledige scala aan functies op smartphone, tablet en dergelijke alsook een responsief design voor een aangename bediening op elk eindapparaat. Hierdoor worden ook medewerkers in de tijdregistratie geïntegreerd voor wie het voorheen vanwege hun werkzaamheden op het veldkantoor of op verschillende locaties niet de moeite waard was om registratieapparatuur aan te schaffen. Zo wordt de tijdregistratie in het hele bedrijf op dezelfde manier georganiseerd, de administratieve werkzaamheden op de personeelsafdeling verminderd en de boekhoudkundige zekerheid voor je vergroot.

Tijdregistratie via terminals

Als verdere registratie mogelijkheid biedt Interflex tijdregistratie via terminals. Dit is bijzonder geschikt voor gebruikers die geen toegang hebben tot het internet, bijvoorbeeld in het directe gebied van productie. Zij kunnen hun werktijden via terminals die ter plaatse zijn geïnstalleerd boeken. Het productportfolio van Interflex biedt terminals voor binnen- en buitengebruik, robuuste registratieapparaten voor de shopfloor, informatie- en toegangsterminals en weerbestendige poortterminals. Hier lees je meer over tijdregistratie per terminal.

Interface voor third-party systemen

Veel bedrijven staan ​​voor de uitdaging dat een bestaand systeem voor tijdbeheer niet de mogelijkheid biedt om fysieke terminals aan te sluiten of een ​​mobiele interface mogelijk te maken voor tijdregistratie. Interflex biedt daarom met de IF-6040 softwareoplossing de ideale interface tussen bestaande tijdbeheersystemen alsook terminals en mobiele applicaties voor tijdregistratie. Omdat de tijdregistratie losgekoppeld is van het tijdbeheer, ben je met IF-6040 volledig flexibel ten opzichte van je bestaande boekhoudsystemen. Je gegevens uit de tijdregistratie kunnen via gecertificeerde interfaces zonder verlies worden overgedragen naar externe systemen zoals SAP.

Onze oplossingen voor tijdregistratie

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.