Oplossingen voor tijdbeheer

Met een digitaal en geautomatiseerd tijdbeheer registreer en verwerk je alle relevante tijdgegevens in je bedrijf en evalueer je ze. Dit verlicht je administratie effectief.

tijdbeheer

Tijdbeheer omvat de registratie, evaluatie en verdere verwerking van tijdgegevens in het bedrijf. Veranderende randvoorwaarden, zoals wetten of flexibele werktijdmodellen, verhogen de werklast voor de administratie. Tijd voor meer digitalisering en automatisering in het tijdbeheer.

IF-6040 tijdbeheer

De administratieve werkzaamheden in je personeelsafdeling veranderen voortdurend: Homeoffice, arbeidstijdverkorting, gezondheids- en hygiënevoorschriften, de uitspraak van het HvJ-EU over werktijdregistratie van mei 2019, interne afspraken, mobiele, locatieonafhankelijke tijdboekingen via smartphone of laptop, wijzigingen in cao’s en een steeds veranderende arbeidsmarkt. Dit zijn enorme uitdagingen voor personeelsmanagers. Naarmate de complexiteit toeneemt, neemt ook de vatbaarheid voor fouten toe. Daarom is het des te belangrijker dat de werktijden betrouwbaar en transparant worden geregistreerd en verwerkt. Alleen zo kunnen je medewerkers op elk moment adequaat worden ingezet. De flexibele tijdbeheeroplossingen van Interflex ondersteunt je bij deze taken en neemt je werk uit handen – wettelijk conform en audit-proof.

Schaalbaar en modulair

IF-6040-tijd is een schaalbare en modulaire systeemoplossing die met je behoeften meegroeit. Of je nu 500 of enkele duizenden medewerkers wereldwijd wil beheren, IF-6040-tijd is individueel aanpasbaar en kan naadloos in je bestaande systeeminfrastructuur worden geïntegreerd. Via open interfaces koppel je de oplossing aan third-party systemen om stamgegevens uit te wisselen of de basis voor de loonadministratie over te dragen.

Je medewerkers kunnen via employee self service mobiel en vanaf elk eindapparaat op eigen verantwoordelijkheid werktijden registreren en aanvragen indienen. Of het nu gaat om de vergoeding van overuren of aanvragen voor tijdcorrecties, zakenreizen en vakantiedagen – met de IF-6040-tijd oplossing ben je in staat bijna alle processen te beheren via een gemakkelijk te bedienen gebruikersinterface, volgens je cao’s, wettelijke en interne bedrijfsvereisten. Je HR-afdeling wordt ontlast omdat de gegevens via interfaces automatisch naar je loonsysteem worden doorgestuurd. IF-6040 tijd verbetert de transparantie tegenover je werknemers en het vertrouwen in de facturering.

Onze oplossingen voor tijdbeheer

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.