Hardware oplossingen voor bedrijfsprocessen

Krachtige en gebruiksvriendelijke hardware oplossingen die werkprocessen vereenvoudigen en de bedrijfszekerheid vergroten – dat is waar Interflex voortdurend aan werkt. Wij bieden hardware voor verschillende gebieden van toegangscontrole en tijdregistratie – zowel als systeem als stand-alone oplossing. De flexibiliteit en schaalbaarheid van de producten verzekeren je van een investering voor de lange termijn.

Hardware oplossingen

Terminals voor toegangscontrole

Beheer en regel de toegang tot je bedrijf met digitale toegangscontrolesystemen, rekening houdend met alle veiligheids- en beveiligingsaspecten. Bescherm jezelf en de bedrijfsmiddelen terwijl je relevante veiligheidsrichtlijnen naleeft en implementeert.

Terminals voor tijdregistratie

Ga zuinig om met je personeel, zet je medewerkers efficiënt in en verbeter de prestaties van je bedrijf op lange termijn. Wij ondersteunen je met de juiste hardware voor tijdregistratie.

Controllers

Beheer terminals voor tijdregistratie en toegangscontrole, alsook sluitcomponenten van Interflex met de bijbehorende controllers en gateways. Registreer de gegevens van eindapparaten en verbind ze met het IF-6040 host systeem.

Identificatietechnologie

Kom meer te weten over de badge technologieën die Interflex gebruikt en of ze compatibel zijn met de technologieën die jij in je bedrijf gebruikt.

Tafellezers en encoders

Beschrijf bezoekersbadges met de tafellezers van Interflex, lees ze uit of maak vervangende badges voor de medewerkers van je bedrijf. Je personeel kan zich met de tafellezer ook op machines of workstations identificeren.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.