Identificatie-technologie voor verschillende beveiligingseisen

Toegangscontrole en tijdregistratie zijn gebaseerd op een duidelijke identificatie van bevoegde personen. Interflex biedt identificatietechnologie voor verschillende toepassingsdoeleinden en veiligheidseisen: klassiek met een RFID-identificatiemedium, biometrisch voor bijzonder hoge veiligheid of als mobiele badge met de app op de smartphone.

Identificatie-technologie voor verschillende beveiligingseisen

Identificatietechnologie van Interflex

RFID-Technologieën

Bij terminals en sluitcomponenten van Interflex kun je je via RFID-badgemedia met LEGIC- en MIFARE-technologieën contactloos identificeren – met een badge in creditcardformaat of als sleutelhanger. Interflex producten ondersteunen alle gangbare chiptypes van LEGIC en MIFARE. Ook speciale ontwerpen en hybride kaarten voor specifieke toepassingen kunnen zonder problemen worden geconfigureerd en gebruikt.

RFID

Biometrie

Met biometrische procedures beveilig je je bedrijf bijzonder betrouwbaar. Want terminals uitgerust met biometrische sensoren herkennen individuele fysieke kenmerken van bevoegde personen die niet doorgegeven, verloren of gestolen kunnen worden. Zo hebben alleen deze personen toegang.

Mobiele badge met de Key app

Met de app Key van Interflex en de Bluetooth Low Energy (BLE)- alsook Near Field Communication (NFC)-technologieën wordt de smartphone van je medewerkers een identificatiemedium en vervangt het de conventionele RFID-badges.

Identificatie-technologie voor verschillende beveiligingseisen

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.