Bij ons aan de slag. Zo start je als doener.

aan de slag

Onboarden bij Interflex.
Word ook een doener.

Doeners zijn proactief, creatief, denken out-of-the-box en zoeken naar nieuwe oplossingen. Past dat bij jou? Dan bieden wij jou hier de kans op een interessante baan in de juiste omgeving.

Neem een kijkje op onze Jobportal in Workday en vind de baan die bij jou past, afhankelijk van je instapniveau en profiel. We kijken uit naar je sollicitatie.

„Wat ik waardeer aan Interflex: Een zeer collegiale werksfeer. Afwisselende, interessante taken en het familiaire gevoel van een middelgroot bedrijf.“

Norbert, Technical Support Workforce Management

aan de slag

Aan de slag als een doener

Ben je op zoek naar nieuwe kansen om je verder te ontwikkelen of wil je deel uitmaken van een succesvolle, middelgrote onderneming die vormgeeft aan de werkomgeving van miljoenen werknemers? Dan zit je bij ons helemaal goed.

Vanaf dag één maak je deel uit van ons gemotiveerde, diverse team, ontwikkel je nieuwe ideeën en neem je de verantwoordelijkheid van taken op je. Bij ons help je mee vorm te geven en maak je deel uit van een succesvol team.

Op zoek naar een nieuwe start in je carrière en super gemotiveerd? Wij bieden ook zij-instromers de kans om zich te ontwikkelen als doeners.

Komen je kwalificaties niet 100% overeen met de geadverteerde functie? Geen probleem: Stuur gewoon een open sollicitatie en overtuig ons van je persoonlijkheid en vaardigheden. Wij werken dan graag met je samen, zodat ook jij bij ons aan de slag kunt.

>>Zoek een geschikte vacature en solliciteer nu <<

„Interflex is voor mij een werkgever waar ik tot mijn pensioen kan blijven – zonder dat het me gaat vervelen.“

Thomas, Teamleider Software-Consulting

aan de slag