Cloudbased oplossing Interflex Managed Services

Interflex Managed Services: Tijdregistratie, tijdbeheer, personeelsplanning, toegangscontrole en bezoekersbeheer in de cloud. Stap ook over naar onze cloudoplossing en ontdek de voordelen op business, technisch, operationeel, service, security en financieel niveau.

cloud

De cloud: leg uw WFM- of toegangscontroleoplossing veilig in de handen van de experts

Verouderde, inflexibele WFM-oplossingen worden steeds vaker vervangen door kosteneffectieve, flexibele, cloudgebaseerde oplossingen, met krachtige functionaliteit, waarbij vele IT zaken in de handen van de experts worden gelegd.

Sinds een uitspraak van het Europese Hof van Justitie in 2019 moeten bedrijven van elke omvang werktijdgegevens registreren en medewerkers en bedrijfsmiddelen beschermen met toegangscontrole. Voor een soepele werking moeten de systemen voor de registratie van werktijden en de controle van toegangsrechten echter goed worden bewaakt, ondersteund en onderhouden. Dit legt beslag op de waardevolle resources en knowhow in een organisatie. Voor bijvoorbeeld risicominimalisatie en strategische doorontwikkeling blijft dan vaak geen tijd meer over.  

Dan is er maar één ding dat helpt: de applicatie naar de cloud verplaatsen. Met Interflex Managed Services bieden wij je een systeemplatform dat je tijdregistratie, tijdbeheer en personeelsplanning combineert met de voordelen van toegangscontrole en bezoekersbeheer in een cloudgebaseerde service.

Alle beveiliging uit één systeem

Interflex Managed Services biedt u een complete oplossing die de volgende belangrijke componenten omvat:

  • De volledige hostinfrastructuur, van het datacenter en de server naar een extra back-upinfrastructuur tot netwerkbeveiliging.
  • De IF-6040 softwareapplicatie met gebruikerspakketten voor tijdregistratie en tijdbeheer, personeelsplanning, toegangscontrole en bezoekersbeheer.
  • Randapparatuur zoals toegangsterminals, sloten of badges
cloud
Interflex Managed Services

Cloudoplossing: diverse afdelingen ontzorgen en kosten besparen

Interflex Managed Services ontzorgt op vele gebieden in je bedrijf zoals HR- en IT-afdelingen, corporate security, facility management en de technische infrastructuur. Door over te stappen naar de cloud behoudt je je resources, verhoog je je productiviteit en bespaar je kosten. Onze cloudgebaseerde totaaloplossing is toekomstbestendig en je kunt hiermee snel reageren op veranderende marktomstandigheden. Hierdoor schep je de tijd en vrijheid voor je medewerkers om zich te kunnen concentreren op hun belangrijkste taken.

Voordelen van tijdbeheer en toegangscontrole via een cloudoplossing

Flexibel schaalbaar

Interflex Managed Services is modulair opgebouwd. Kies de services, gebruikerspakketten en functies die bij jouw wensen en behoeften passen.

Focus op kerntaken

Interflex neemt de ondersteuning van de cloudgebaseerde oplossing over. Zo kunnen je medewerkers zich op hun eigenlijke taken concentreren.

Hoogste beschikbaarheid

Houd je toepassingen en gegevens 24 uur per dag en overal via internet in de gaten. Boekingen en aanvragen worden in realtime verwerkt. Constante monitoring en proactieve optimalisatie zorgen voor de prestaties van het systeem en de applicaties.

Veilig en gebruiksvriendelijk

Interflex Managed Services beschikt over moderne beveiligingsnormen zoals gecertificeerde end-to-end versleuteling, waardoor veilige communicatie mogelijk is. Automatische back-ups en disaster-recovery processen zijn eveneens geïntegreerd. Profiteer van regelmatige updates en upgrades van nieuwe functies, uitgebreide beveiligingspatches en constante verdere ontwikkeling van de usability.

Voorspelbare kosten

Pas je werkelijke behoefte aan actieve gebruikers aan naar de ontwikkeling van je bedrijf via het “Cloud-on-Demand” licentiemodel. Dit garandeert volledige flexibiliteit en tegelijkertijd voorspelbare kosten.

Individueel advies en support

Specifieke vereisten worden snel en vakkundig door onze deskundigen gerealiseerd, waardoor de webgebaseerde oplossing op maat is gemaakt en helemaal bij jou past.

Hoogste normen voor gegevensbescherming

Een technologiezone, representatieve zone, applicatiezone en DB-zone alsook een strikte scheiding van onze klanten waarborgen een DSGVO/GDPR-conforme gegevensbescherming. Je gegevens worden in Duitsland opgeslagen.

Gecertificeerde kwaliteit

Interflex Managed Services is gecertificeerd volgens ISO 27001 en volgt het IT Service Management Framework ITIL (Information Technology Infrastructure Library).

Flexibele toepassing

Het cloudgebaseerd systeem kan worden geïmplementeerd als stand-alone oplossing of via interfaces aan andere systemen worden gekoppeld, bijvoorbeeld voor de import van stamgegevens van personeel.

Voor wie is de oplossing geschikt?

  • Voor alle bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor tijdbeheer en toegangscontrole in de cloud en zo hun inspanningen en kosten willen verlagen.
  • Voor alle klanten die al elektronische toegangscontrole of tijdregistratiesystemen van Interflex gebruiken en willen profiteren van een upgrade naar de cloud.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.