Workforce Management oplossingen voor vele branches

Het belang van de medewerkers wordt in alle branches steeds meer gezien. Het zijn vaak niet meer de machinegerichte processen waarmee je kosten bespaart of omzet verhoogt. Wie zijn medewerkers centraal stelt, wordt juist beloond met verbeterde prestaties en duurzame betrokkenheid.

branches

Personeel optimaal inzetten kan in alle branches

Jij weet dit natuurlijk allang: jouw medewerkers zijn het hart van het bedrijf. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent: Waar het om gaat zijn de vaardigheden van jouw medewerkers en de optimale integratie van deze vaardigheden in de bedrijfsprocessen. De juiste specialist op het juiste moment op de juiste plaats: dat is bepalend voor succes. Het optimaal benutten van het personeelsbestand is de sleutel tot hogere productiviteit en meer toegevoegde waarde.

De workforce management oplossingen van Interflex bieden jou deze sleutel. Ze zijn geschikt voor organisaties van elke grootte en schaalbaar naar gelang de behoefte. Of je nu in de retail, logistiek, zorg of de luchtvaart werkt, in de publieke sector, het contact center of in een heel andere branche: Ook jij kunt het potentieel van de medewerkers optimaal benutten. De software biedt namelijk alle mogelijkheden en bepaalt, op basis van de bedrijfsprocessen, hoe je de prestaties, en dus de concurrentiepositie, kunt verbeteren. Zo blijf je steeds flexibel in een snel veranderende markt met wisselende ordersituaties en kun je direct reageren op veranderende eisen en randvoorwaarden.

Wij hebben WFM ervaring in de volgende branches:

Gezondheidszorg

Met name in ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingstehuizen moet rekening worden gehouden met tal van voorschriften uit de arbeidstijdenwet, cao’s, specifieke dienstverlenings-overeenkomsten en de wensen van de medewerkers. De software van Interflex maakt Workforce Management eenvoudiger, efficiënter en flexibeler voor de zorg.

branches

Publieke sector

Personeelsplanning in de Publieke Sector moet efficiënt, burgervriendelijk en volgens wet- en regelgeving zijn. Maak als overheidsorganisatie optimaal gebruik van je gekwalificeerde medewerkers met de workforce management oplossingen van Interflex. Zo zet je altijd de juiste medewerkers voor de juiste dienstverlening in.

publieke sector

Contact Centers

Om te kunnen overleven in de huidige sterk concurrerende markt van contact centers, speelt de personeelsplanning een centrale rol. De software oplossingen voor workforce management van Interflex ondersteunen je bij complexe planningsprocessen en bieden je inzicht en efficiëntie.

branches

Industrie

Een optimale personeelsplanning in de productie geeft een ongekende efficiency en kostenbesparing. Met de workforce management oplossingen van Interflex zet je altijd de juiste medewerkers achter je machines.

branches

Luchtvaart en Logistiek

De uitdagingen voor luchtvaart en logistiek worden elk jaar complexer. De oplossingen van Interflex voor Workforce Management ondersteunen je om de concurrentie voor te blijven.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.