Tijdbeheer binnen Workforce Management

Tijdbeheer omvat het verzamelen, evalueren en verder verwerken van tijdgegevens in een organisatie en is van essentieel belang voor het totale Workforce Management.

tijdbeheer

Tijdbeheer: betrouwbaar registreren van werktijden

De uitdagingen voor HR en personeelsmanagers veranderen voortdurend en worden steeds complexer, of het nu gaat om het thuiswerken, hybride werken, werktijdverkorting, specifieke overeenkomsten, flexwerken, bepaalde wet en regelgeving of mobiele tijdregistratie. Een verhoogde complexiteit betekent ook een verhoogde foutgevoeligheid. Daarom is het des te belangrijker dat de werktijden betrouwbaar en transparant worden geregistreerd en verwerkt. Alleen zo kunnen je medewerkers in het kader van Workforce Management op elk moment adequaat worden ingezet.

Interflex biedt je een flexibele softwareoplossing voor tijdbeheer waarmee je vrijwel alle processen kunt beheren via een comfortabele gebruikersinterface. En alles automatisch conform relevante wetgeving zoals CAO’s, ATW en interne bedrijfsvoorschriften. Dat geldt ook voor complexe bonusregelingen. Vakanties en afwezigheden, overuren en tijd- en vakantietoeslagen kunnen automatisch en in overeenstemming met het tarief worden berekend en beheerd. Door de automatische controle van rekening- en kostenlimieten houd je je aan je controlling doelen en budget voorschriften. Al met al win je met onze softwareoplossing aan transparantie door de snelle beschikbaarheid van alle relevante gegevens. En je vermindert fouten in de salarisadministratie. De software is geschikt voor bedrijven van elke omvang – of het nu gaat om 500 of enkele duizenden medewerkers.

Vind jij het ook onpraktisch als de aanwezigheid & gewerkte uren alleen achteraf worden geregistreerd? Kies dan voor een systeem met een andere aanpak: Onze dynamische software oplossingen zijn gebaseerd op jouw personeelsplanning en laten je de werkuren op voorhand inplannen. Op die manier kun je ook nauwkeurig sturen, en dat over een langere periode. Voordeel: Je vermijdt kostbare overuren en houdt de planning optimaal.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.