Employee Self-Service binnen Workforce Management

Met de employee self service betrek je je medewerkers actief bij de personeelsplanning. Gevolg: een optimale planning en tevreden medewerkers.

employee self service

Minder inspanning, meer tevredenheid

Zelfverantwoordelijkheid en transparantie zijn de twee sleutelbegrippen die voor meer tevredenheid binnen een team zorgen. Bij het plannen kun je tegenwoordig niet meer alleen naar de behoeften van de organisatie kijken: De belangen en wensen van medewerkers spelen een steeds belangrijkere rol. Daarom geven we medewerkers inzicht in en invloed op het rooster. Elke organisatie bepaalt zelf hoe ver dit kan worden doorgevoerd.

Het werkrooster bekijken, diensten ruilen, werktijden aanpassen of vakantieverzoeken versturen; medewerkers kunnen dit allemaal en nog veel meer met de employee self service van Interflex. In realtime, transparant, ongeacht de locatie en 24 uur per dag. Dit vermindert de werkdruk voor HR managers en bevordert de eigen verantwoordelijkheid en tevredenheid van medewerkers. Zij ervaren al snel een betere werk-privé balans. Daarnaast heeft de manager, planner of HR medewerker altijd een overzicht van relevante informatie zoals werktijdsaldi of de jaarlijkse vakantiekalender en je kunt de aanvragen van de medewerkers snel en eenvoudig verwerken. Er kunnen verschillende, aanpasbare workflows worden gemodelleerd, die je via het gebruikers- en toegangsconcept ter beschikking stelt aan je personeel en kunt koppelen aan multi-level goedkeuringsprocedures.

Onze oplossingen voor self service zijn geoptimaliseerd voor desktop-pc’s, notebooks en mobiele apparaten. Zo kunnen ze in het bedrijf, vanuit een homeoffice of onderweg worden gebruikt. Het gebruik is eenvoudig en intuïtief, waardoor de trainingsinspanning tot een minimum wordt beperkt. Met de employee self service profiteer je van minder administratie, minder foutieve invoer in het systeem en verbeterde processen.

Heb je nog vragen? Wij helpen je !

This field is for validation purposes and should be left unchanged.