Klanttevredenheids-onderzoek en donatie aan Arche

In april vond een groot klantenonderzoek plaats: Wij wilden van onze klanten weten hoe zij de samenwerking met Interflex beoordelen, want de tevredenheid van onze klanten ligt ons na aan het hart.

klanttevredenheidsonderzoek en donatie

In april vond een groot klanttevredenheidsonderzoek plaats: Wij wilden van onze klanten graag weten hoe zij de samenwerking met Interflex beoordelen, want de tevredenheid van onze klanten ligt ons na aan het hart. Wij waren zeer verheugd over de feedback van meer dan 400 deelnemers en willen hen graag bedanken voor hun reacties. We waren vooral onder de indruk van het feit dat onze professionele kennis en vriendelijke support hoog scoorden.

Voor elke deelnemer die aan het onderzoek heeft deelgenomen, doneren we € 10 aan de non-profitorganisatie Arche in Frankfurt, die zich inzet voor bijzonder kansarme kinderen. Interflex rondt het donatiebedrag af op een totaal van € 5.000.

En dat is niet alles: Ook in de toekomst willen we in contact en gesprek blijven met onze klanten en hen een forum bieden voor vragen en suggesties om erachter te komen wat hen beweegt. Hiervoor hebben we nu een centraal aanspreekpunt voor lof of kritiek ingericht. Je kunt hen bereiken op het e-mailadres: Interflex.feedback@allegion.com