Interflex klantendag in de revalidatiekliniek Bellikon

De Bellikon revalidatiekliniek gebruikt het moderne toegangscontrole- en tijdregistratiesysteem van Interflex en heeft daarmee de wens van sleutelloze bediening met succes gerealiseerd.

Op 10 april 2019 vond de Interflex Klantendag plaats in de Bellikon revalidatiekliniek in Zwitserland. De revalidatiekliniek in Bellikon bestaat al meer dan 40 jaar. Tijdens een uitgebreide renovatie van de kliniek werd door Interflex een modern toegangscontrole- en tijdregistratiesysteem ingevoerd en zo de wens van sleutelloze bediening met succes gerealiseerd.

De talrijke deelnemers aan de klantendag werden persoonlijk verwelkomd door Robert Pernet, vestigingsmanager van Interflex Zwitserland. In zijn speech lichtte hij bezoekersbeheer met zijn talrijke mogelijkheden toe. Verdere speeches door verschillende sprekers met praktijkvoorbeelden en nieuws en trends maakten het programma compleet.

Tijdens de rondleiding in de Bellikon revalidatiekliniek kon het geïnteresseerde vakpubliek zich een beeld vormen van hoe de veelzijdige Interflex-oplossingen worden geïmplementeerd. Enkele cijfers moeten het uitgebreide systeem verduidelijken: 224 online terminals voor toegangscontrole, 20 tijdregistratieterminals, 1001 offline Pegasys beslagen en andere toepassingen zijn in gebruik in de kliniek.

Na het informatieve gedeelte van het evenement was er voldoende tijd om te netwerken. Op de “Apéro Riche” werd de directe uitwisseling met klanten en de Interflex-experts goed ontvangen en speciale onderwerpen in persoonlijke gesprekken uitvoerig besproken.