Interflex Klantendag 2019 – Dialoog, Impuls, Verandering

Talrijke gasten hebben op 21 oktober 2019 aan de volgeboekte Interflex Klantendag bij BMW Welt in München deelgenomen.

Meer dan 80 gasten hebben op 21 oktober 2019 aan de volgeboekte Interflex Klantendag bij BMW Welt in München deelgenomen. 

Succesvolle projecten vragen om een ​​goed team

Na een informele snacklunch opende algemeen directeur Bernhard Sommer het evenement met een kort welkom voor de deelnemers en een introductie van Interflex. Daarna deelden twee sprekers van BMW Group IT en BMW Welt hun ervaringen met de wereldwijde rollout van het IF-6040 Interflex toegangssysteem. Voor de deelnemers was het zeer interessant om een gedetailleerd inzicht te krijgen in het meerjarige project. Van de procesplanning tot de uitvoering werd duidelijk getoond welke stappen nodig waren, waar er hindernissen waren en hoe deze door een geweldige samenwerking tussen BMW en Interflex werden overwonnen, zodat uiteindelijk niets een succesvolle realisatie van het project in de weg stond.

“Let’s talk about change, baby!” 

Na de koffiepauze, die werd gebruikt voor een intensieve dialoog, stond keynote speaker Ilya Grzeskowitz op het programma. Met zijn speech “Let’s talk about change, baby!” motiveerde hij om actief vorm te geven aan veranderende tijden en nieuwe wegen in te slaan met verandering.  Na een rondleiding door BMW Welt werd het diner in restaurant Bavarie gebruikt voor een intensieve uitwisseling tussen de deelnemers en met de experts van Interflex.