Interflex breidt Workforce Management activiteiten uit

Het team van Interflex heet WorkforceIT B.V. (in particulier eigendom, Nederland) en haar medewerkers hartelijk welkom. De uitbreiding, die bovendien bepaalde activa van Astrum Benelux B.V. (België) bevat, werd mogelijk gemaakt door de overname door Interflex’s moederbedrijf Allegion, een wereldwijde leverancier van beveiligingsproducten en -oplossingen.

Workforce management activiteiten

Workforce Management activiteiten

Dit versterkt en verbetert het Workforce Management-portfolio en de klantgerichtheid van Interflex dat gespecialiseerd is in state-of-the-art toegangscontrole, bezoekersbeheer, tijdbeheer en personeelsplanning.

“Workforce Management is een van de belangrijkste groeigebieden van Interflex. Met deze investering versterken wij op duurzame wijze onze kerncompetenties, benutten wij organisatorische synergieën en maken we gebruik van de jarenlange expertise van onze lokale partners”.

Bernhard Sommer, Geschäftsführer von Interflex

Succesvol partnerschap

Astrum Benelux B.V. was voorheen de distributiepartner van Interflex voor de SP-EXPERT workforce management softwareoplossing in de Benelux. WorkforceIT B.V. is de jarenlange implementatiepartner van Interflex in Nederland. Bruno Hermans, voormalig directeur van beide bedrijven, ondersteunt Interflex naar een optimale ontwikkeling en integratie van toekomstige softwarestrategieën.

“Zowel Astrum Benelux als WorkforceIT zijn al lange tijd partners van Interflex, waardoor dit een zeer natuurlijke evolutie is voor deze bedrijven,” aldus Hermans. “Onze klanten in de Benelux gaan profiteren van verbeterde synergieën, omdat we nieuwe mogelijkheden creëren voor samenwerking en ontwikkeling zowel in workforce management software als in elektronica.”De cloudgebaseerde native app SP-EXPERT Connect is een belangrijk voorbeeld van Interflex’s geavanceerde workforce management oplossingen en softwareaanbod voor klanten. Gebruikers van SP-EXPERT Connect hebben onder andere toegang tot hun werkroosters, kunnen diensten en afwezigheden inplannen, documenten delen en communiceren met hun lijnmanagers en collega’s. Deze voordelen zijn er onder andere voor de detailhandel, in de gezondheidszorg, de luchtvaart en de publieke sector.

Gestroomlijnde HR-processen

Het doel van workforce management activiteiten is het naadloos inzetten van de meest geschikte medewerkers – op de juiste plaats, op het juiste moment en met de juiste vaardigheden. Onderdelen van WFM zijn de bepaling van de personeelsbehoeften, de personeelsplanning, selfservice voor medewerkers, tijd- en aanwezigheidsregistratie, tijdbeheer en controle. Zo kunnen bedrijven processen optimaliseren, kosten besparen en de productiviteit verhogen.

„Met haar SP-EXPERT platform en een uitbreiding van het team van experts biedt Interflex een softwareoplossing die het volledige spectrum van deze HR-processen dekt, waardoor de planning van het personeel en de middelen wordt vereenvoudigd. Interflex is hiermee in staat de processen tot ver in de toekomst te blijven innoveren“, voegt Sommer toe.