Offline card sluitcomponenten

Met de Opendor card en de NetworkOnCard (NoC)-technologie bieden wij je een snelle en betrouwbare beveiligingsoplossing die geen netwerkverbinding of bekabeling van de sluitcomponenten vereist. Met offline-card sluitcomponenten, kun je toegangsbevoegdheden flexibel en efficiënt beheren. Zij kunnen snel in alle systeem- en bedrijfsomgevingen worden geïntegreerd. RFID-media in LEGIC of MIFARE dienen als identificatiemedium.

Offline card sluitcomponenten

Offline card sluitcomponenten

Moderne toegangscontroleoplossingen vervangen mechanische sluitinstallaties en voorkomen hoge kosten bij sleutelverlies, die kunnen ontstaan ​​bij vervanging van de gehele sluitinstallatie. Digitale sluitsystemen regelen precies wie waar en wanneer toegang heeft. Toegangsrechten worden gemakkelijk en centraal via de IF-6040 systeemsoftware beheerd.

De online-terminals dragen individuele toegangsrechten voor de offline sluitcomponenten over via NetworkOnCard door de rechten op de gebruikersbadges te schrijven. De badges zijn verkrijgbaar in creditcardformaat of als sleutelhanger. Bij de eerste boeking bij een online terminal, worden de rechten geactiveerd. NetworkOnCard integreert zo offline sluitcomponenten in een bestaande beveiligingsoplossing. Zij zijn bijvoorbeeld geschikt voor kantoor-, ingangs- en buitendeuren, garagepoorten, kluisjes en meubelkasten.

Het offline systeem is zo ontworpen dat je bevoegdheden ook dagelijks kunt toekennen. Zo kun je verloren badges binnen een paar uur blokkeren of ze een geldigheidsperiode geven waarna de badges automatisch vervallen. Zo krijg je met minimale inspanning maximale veiligheid. De installatie en inbedrijfstelling van de offline producten gebeurt zonder bekabeling.

Productlijn Opendor

Die productlijn Opendor is ideaal om op een voordelige, ongecompliceerde en draadloze manier te voldoen aan de huidige veiligheidsnormen voor verschillende toepassingsgebieden. Het biedt naast het deurbeslag IF-241 door fitting het kastslot IF-261 cabinet lock, de deurkruk IF-271 door handle en de sluitcilinder IF-281 cylinder. Alle producten zijn verkrijgbaar in zowel Card als Air versies. Voor de Air-versie is ook de IF-4041 gateway nodig, om het sluitsysteem wireless in het IF-6040 toegangscontrolesysteem te integreren. De apparaten van de Opendor card kunnen op elk moment geupgrade worden naar Opendor air. De DoorManager software van Interflex ondersteunt het beheer van NetworkOnCard apparaten en maakt het mogelijk bevoegdheden in de sluitcomponenten te laden en diagnostische gegevens op te vragen.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.