Controller IF40

Beheer je terminals voor tijdregistratie en toegangscontrole, alsook je sluitcomponenten met de bijbehorende controllers en gateways van Interflex en verbind ze zo met het IF-6040 hostsysteem.

Je systemen centraal beheren met controller IF40

De controller IF40 en de gateway registreren gegevens van de aangesloten terminals en sluitcomponenten, sturen ze door naar het IF-6040 systeem en sturen boekingsbeslissingen van het host systeem terug. Zo beheer je je systemen centraal. Interflex-controllers zijn verkrijgbaar in versies ter ondersteuning van twee, vier, acht of zestien terminals of de gateway voor tot 50 sluitcomponenten. Een asymmetrische PKI versleuteling (PKI = Public Key Infrastructure) zorgt daarbij voor communicatiebeveiliging.

Veiligheidsconcept op drie niveaus

Als het IF-6040-hostsysteem offline is, vervangt de controller of gateway dit met lokaal opgeslagen gegevens en neemt deze tijdelijk de controle over. Deze functie maakt deel uit van ons veiligheidsconcept op drie niveaus: Mocht naast het hostsysteem ook de gateway uitvallen, dan grijpen de intelligente sluitcomponenten met hun eigen beslissingslogica in en houden ze het systeem draaiende: Zo sta je in het offline geval niet voor gesloten deuren.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.