Interflex heeft een nieuwe huisstijl

Interflex frist zijn huisstijl op. Het bedrijf gespecialiseerd in toegangscontrole, tijdregistratie en workforce management heeft zijn corporate design inclusief het logo opnieuw ontworpen, de merkbelofte opnieuw gedefinieerd en een nieuwe bedrijfswebsite gelanceerd.

Interflex nieuwe huisstijl

Nieuwe huisstijl

De blauwe vlinder is het kenmerk van Interflex. Wie de komende tijd goed oplet, zal het in een andere vorm zien verschijnen op producten, reclamemateriaal of op de nieuwe website.  Want Interflex, de specialist voor moderne toegangscontrole, bezoekersbeheer, tijdbeheer en workforce management, heeft zijn huisstijl opgefrist: Het Corporate Design inclusief het logo werd opnieuw ontworpen, de merkbelofte “Interflex upgrades your work” gedefinieerd en een nieuwe bedrijfswebsite werd gelanceerd. Met deze moderne uitstraling zijn we weer helemaal up-to-date.

“Interflex is een pionier van ‘het nieuwe werken’ en zal dat ook blijven. Dit moet weerspiegeld worden in onze nieuwe huisstijl,” zegt Bernhard Sommer, algemeen directeur van Interflex. Dit geldt ook voor de innovatieve businessmodellen, waar het nieuwe uiterlijk perfect bij past. “Wij en de branche zijn bezig met een verandering, dat zie je ook terug in onze oplossingen. Zo volgen we consequent onze ‘Cloud first’-strategie en bieden een economisch en veilig cloudgebaseerd ecosysteem met Interflex Managed Services. Daardoor kunnen bedrijven processen stroomlijnen, kosten verlagen en hun productiviteit verhogen. Ook met onze producten zijn we up-to-date. Zo hebben wij met onze employee self service oplossingen het antwoord op de trend naar meer zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid bij medewerkers. Het komt erop neer dat we het werken voor mensen zo gemakkelijk en prettig mogelijk willen maken”, benadrukt Bernhard Sommer.

DNA weer zichtbaar

Dankzij nieuwe kleuren en een duidelijke vormtaal zorgt het nieuwe design voor een modern en samenhangend totaalbeeld. Zo is het logo nu duidelijker en teruggebracht tot de essentiële onderdelen. Als beeldmerk blijft de vlinder deel uit maken van het woordbeeldmerk. “Onze vlinder is een symbool van lichtheid en vrijheid in het werkleven en staat tegelijkertijd voor dynamiek en het komen en gaan van medewerkers en bezoekers. Dat is waar we bij Interflex al ​​sinds de oprichting in 1974 voor staan. Met het nieuwe uiterlijk maken we ons DNA weer zichtbaar”, zegt Frank Zimmermann, Hoofd product management en marketing bij Interflex.

Merkervaring op de website

Als onderdeel van het nieuwe merkimago heeft Interflex zijn nieuwe website gelanceerd. “We willen onze klanten, geïnteresseerden en potentiële nieuwe medewerkers een authentieke en aantrekkelijke merkervaring bieden – bovenop alle touchpoints” verklaart Zimmermann. “Onze website speelt natuurlijk een centrale rol daarbij. De nieuwe site bundelt alle relevante informatie, wordt op basis van het nieuwe internationale domein www.interflex.com in zes landenversies uitgerold die weer zijn afgestemd op de nationale eisen. De inhoud is duidelijk gestructureerd en overzichtelijk gepresenteerd en visuele elementen maken het geheel af.”

Interflex heeft ook het carrièreonderdeel van de website vernieuwd. Als onderdeel van een nieuwe employer branding campagne zijn er portretten gemaakt van werknemers die beschrijven wat Interflex als werkgever voor hen bijzonder maakt. Hiermee wil Interflex onder het campagnemotto “Vrijheid voor doeners” specifiek nieuwe junioren, specialisten en leidinggevende werknemers aanspreken en voor zich winnen.