Coronamaatregelen door Interflex

De effecten van het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) voelen we allemaal dus passende maatregelen zijn vereist. Interflex volgt de ontwikkelingen in deze bijzondere situatie en neemt alle nodige maatregelen.

coronamaatregelen Interflex

De effecten van het nieuwe coronavirus (SARS-CoV-2) voelen we allemaal dus passende maatregelen zijn vereist. Interflex volgt de ontwikkelingen in deze bijzondere situatie nauwgezet en neemt alle nodige coronamaatregelen. We willen onze medewerkers beschermen, de productiviteit van het bedrijf waarborgen en onze klanten alle diensten met de gebruikelijke kwaliteit en op de best mogelijke manier aanbieden.

Coronamaatregelen op een rij

Voor de huidige situatie heeft ons crisisteam de volgende passende maatregelen genomen en aanpassingen doorgevoerd:

  • Reizen: We hebben onze reisactiviteit eind 2020 sterk verminderd en de meerderheid van de Interflex-medewerkers werkt vanuit huis. Alle klantenbezoeken en zakenreizen in binnen- en buitenland worden momenteel tot een minimum beperkt en vinden alleen plaats wanneer zij van essentieel belang zijn voor de bedrijfsactiviteiten.
  • Conferenties & meetings: Externe vergaderingen en conferenties worden momenteel in mindere mate waargenomen. Wel zijn we per telefoon, e-mail en videoconferentie voor je beschikbaar.
  • Bezoekersbeheer: Bezoeken van externe intercontinentale klanten, leveranciers of consultants zijn sterk verminderd. Ook hier verloopt het contact voornamelijk via telefoon, e-mail en videoconferentie. Indien bezoekers toch persoonlijk op een Interflex-locatie worden ontvangen, geldt de volgende procedure: Nog voor het bezoek ontvangt de bezoeker per e-mail het informatieblad “COVID-19” van zijn Interflex-contactpersoon: ‘Checklist for business meetings at Interflex’. Daarin wordt gevraagd om bepaalde informatie te verstrekken over de situatie rondom het coronavirus. Deze informatie is ter bescherming van alle betrokkenen.
  • Leveringsvermogen: Onze productie beschikt momenteel over voldoende materiaal en productie-onderdelen, zodat er geen beperking is op het vermogen om te leveren. Mocht deze situatie veranderen of treed er een vertraging op in de deadline en levering dan zullen wij de klant daarover informeren.
  • Beschikbaarheid van servicetechnici: De servicetechnici van Interflex verwerken je serviceorders nog steeds op afstand of ter plaatse.
  • Klanten training: Vanaf juli bieden we onze klantentrainingen weer aan als face-to-face trainingen en we kijken ernaar uit om onze klanten weer in onze trainingsruimten te mogen verwelkomen. Als alternatief bieden wij nog steeds graag individuele webinars over onze softwareoplossingen aan.

Over eventuele verdere aanpassingen en ontwikkelingen bij Interflex zullen we je tijdig informeren en we bedanken je voor je begrip. Neem contact op met je Interflex contactpersoon indien je verdere assistentie of informatie nodig hebt. We staan voor je klaar.

Blijf gezond en pas goed op jezelf!