Uitnodigingsportaal: Efficiënte processen
met leveranciers

Door het voorregistratieproces uit te besteden aan de leverancier, ondersteunt onze “Uitnodigingsportaal” module je optimaal bij het beheer en de planning van werkopdrachten door externe personen. Bovendien biedt het extra beveiliging door middel van een tweetraps goedkeuringsproces.

interflex uitnodigingsportaal

Uitnodigingsportaal voor
geoptimaliseerde processen en extra beveiliging

Grotere bedrijven zoals scheepswerven en groothandels zijn sterk afhankelijk van externe dienstverleners. De administratie en registratie van externe medewerkers, bezoekers en ambachtslieden kan soms aan beide kanten veel tijd kosten.

Bij het beheren van externe personen ontlasten wij jou met de module “Uitnodigingsportaal”. De module stelt de coördinator van het externe bedrijf in staat om de persoonsgegevens van de werknemers rechtstreeks in het portaal vast te leggen. Het is daarmee naadloos geïntegreerd in het bezoekersbeheer van het IF-6040 systeem.

Door het voorregistratieproces uit te besteden aan de leverancier, ondersteunt onze module jou optimaal bij het beheer en de planning van werkopdrachten door externe dienstverleners, ambachtslieden of subcontractors.

Er is daarbij nog een functionaliteit beschikbaar: De door de dispatcher gecreëerde werkopdrachten zijn nu beschikbaar in de vorm van een voorregistratie en moeten worden bevestigd door de interne host/contactpersoon. Registratie voor de werkopdracht ter plaatse kan alleen worden gedaan na succesvolle goedkeuring. De werkopdracht wordt vervolgens per e-mail bevestigd aan de externe medewerker. Ons tweetraps goedkeuringsproces biedt extra beveiliging en zorgt voor een soepel proces.

De voordelen op een rij:

  • Betrek externe bedrijven en leveranciers bij bezoekersbeheer via een portaal
  • Gestandaardiseerde gegevensverzameling en -beheer door planners
  • Bekende self-service gebruikersinterface met responsive ontwerp op desktop- en mobiele apparaten
  • Efficiënte registratie bij de receptie met pin- of QR-code
  • Ontzorging van receptiepersoneel door automatische voorregistratie

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.