Online-Wired: Bekabelde toegangsterminals voor maximale veiligheid

Online-wired terminals bieden hoge veiligheid voor bedrijven. Ze passen in bestaande beveiligingssystemen van Interflex en zijn eenvoudig te bedienen.

Online-wired

Online-Wired betekent veilig, flexibel en centraal gestuurd toegangsbeheer

Of het nu in binnen- of buitengebieden is – met terminals van Interflex, die online-wired functioneren en dus bekabeld zijn, beheer je de toegang tot je bedrijf flexibel en centraal. Aanvullende terminals kun je eenvoudig in bestaande online systemen van Interflex integreren. Dit type toegangscontroleterminal biedt maximale veiligheid en gebruikers waarderen ook de eenvoudige en intuïtieve bediening ervan. Dit is belangrijk omdat een beveiligingsconcept alleen veilig is wanneer het door medewerkers wordt aangenomen en op de juiste manier wordt gebruikt.

Altijd online voor meer veiligheid

Wired oplossingen zijn bijzonder veilig omdat zij altijd online zijn. Ze zijn daarom geschikt voor het beveiligen van toegangsdeuren en gevoelige gebieden. Ze maken ook realtime bewaking mogelijk, inclusief alarmmeldingen. Bovendien hebben online functionerende toegangssystemen het voordeel dat zij niet, zoals bij offline systemen, op elk afzonderlijk toegangspunt over de openingsbevoegdheid beslissen, maar in een centraal toegangscontrolesysteem. Alle componenten, terminals en scheidingsinstallaties zoals tourniquets, deuren en slagbomen die ermee bedraad zijn, worden ermee beheerd en aangestuurd. Als de verbinding met het hostsysteem wordt onderbroken, grijpen de controllers (die tussen de afzonderlijke eindapparatuur en het toegangscontrolesysteem zijn geïnstalleerd) in. De asymmetrische, versleutelde communicatie met de controller is beveiligd met PKI-versleuteling (Public Key Infrastructure), daarom staat niets de bediening via internet in de weg. Een groot voordeel voor bedrijven met meerdere locaties is dat de bevoegdheden van medewerkers rechtstreeks vanuit het toegangscontrolesysteem op het toegangspunt functioneren. Omgekeerd kunnen wired terminals en wireless sluitcomponenten ook aan het systeem rapporteren wie, waar en wanneer een deur heeft geopend.

Alle geregistreerde gegevens zijn veilig omdat de gegevensoverdracht versleuteld is. Kenmerkend voor de oplossingen is ook dat zowel de software als de hardware van Interflex zijn en dus uit één hand afkomstig. RFID-middelen in LEGIC of MIFARE en de smartphone dienen als identificatiemiddelen. En wanneer online-wired oplossingen nieuw worden opgezet, kan vaak bestaande bekabeling – bijvoorbeeld van een vorige oplossing – worden gebruikt.

Heb je vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.