EasyWorkflow: persoonlijke toegangsrechten eenvoudig beheren

Centraal en bedrijfsbrede automatisch beheerde toegangsbevoegdheden vereenvoudigen de toegangscontrole. Maar als het nodig is, kunnen toegangsbevoegdheden van medewerkers ook individueel aangepast worden met EasyWorkflow.

Easyworkflow

Individuele toegangsrechten via EasyWorkflow

Medewerkers hebben vaak individuele toegangsrechten nodig voor een bepaalde tijd of plaats. De centraal beheerde en geautomatiseerde toegangsbevoegdheden die normaal gesproken heel nuttig zijn voor bedrijfsprocessen, kunnen niet in deze individuele behoefte voorzien. Met de EasyWorkflow module kunnen medewerkers gemakkelijk persoonlijke toegangsbevoegdheden aanvragen, laten goedkeuren en verlengen – ondersteund door workflows. Via de intuïtieve gebruikersinterface self service kunnen zij de toepassing zelfstandig, op eigen verantwoordelijkheid en gemakkelijk bedienen – zelfs op smartphones en tablets.

Een vooraf gedefinieerd proces dat vaak uit meerdere fasen bestaat, stelt leidinggevenden en beveiligingsmedewerkers in staat om toegangsbevoegdheden op een gerichte manier goed te keuren, op behoeften gebaseerde en in de tijd beperkte. De volledige documentatie van toegangsbevoegdheden is een belangrijk instrument voor compliance in het bedrijf en maakt tegelijkertijd veiligheid en transparantie mogelijk.

Easyworkflow

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.