Controlling en reporting

Verbeter de kwaliteit van je bedrijfsbeslissingen en minimaliseer de risico’s met controlling en reporting van personeelsinformatie. Geef de kengetallen transparant weer, evalueer ze op een eenvoudige wijze en bespaar tijd.

controlling en reporting

Betere bedrijfsbeslissingen door controlling en reporting

Controlling en reporting van personeelsgegevens is een van de belangrijkste onderdelen van personeelsbeheer. Het gaat hierbij om het beheren en analyseren van grote hoeveelheden gegevens, wat een belangrijke bouwsteen vormt voor de kosten, capaciteit en personeelsplanning van je bedrijf. Betrouwbare controlling op basis van goed onderbouwde data stelt je in staat om sneller te reageren op veranderingen.

Je minimaliseert hierdoor de risico’s en verbetert de kwaliteit van je beslissingen. Controlling van personeel wordt echter steeds complexer en lastiger door de toenemende hoeveelheid gegevens.

Interflex biedt je oplossingen die bijdragen aan een efficiënte en effectieve controlling van personeelinformatie. Hierdoor kun je de kengetallen transparant weergeven en snel en eenvoudig evaluaties maken. Ofwel via de gebruiksvriendelijke interfaces door medewerkers op de personeelsafdeling of als onmiddellijke evaluatie vanuit het management.

Relevante gegevens, zoals productiviteit of verzuiminformatie, kunnen op elk moment worden geanalyseerd en in de context van andere belangrijke kengetallen van het bedrijf worden geëvalueerd. Wijzigingen op korte termijn worden in de database verwerkt. De gegevens kunnen ook worden overgedragen naar bestaande business-intelligence oplossingen voor verdere verwerking.

controlling en reporting

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.