Workforce Management voor contact centers

Om te kunnen overleven in de huidige sterk concurrerende markt van contact centers, speelt de personeelsplanning een centrale rol. De software oplossingen voor workforce management van Interflex ondersteunen je bij complexe planningsprocessen en bieden je inzicht en efficiëntie.

contact centers

Balans tussen personeel en kosten

Goed gekwalificeerd personeel is bepalend voor de verdere ontwikkeling en het succes van een bedrijf. Tegelijkertijd vormen de personeelskosten in de contactcenter-markt een groot deel van de totale kosten. Om hier de perfecte balans te vinden is dan ook een topprioriteit. De software oplossingen van Interflex voorzien je van alle gegevens die relevant zijn voor je Workforce Management, bijvoorbeeld over diensten, beschikbaarheid van personeel, contracten, trends en wet- en regelgeving.

Op basis hiervan kun je verschillende planningscenario’s optimaal simuleren en snel reageren op onvoorziene gebeurtenissen. Bij het opstellen van het bedrijfsplan voor het volgende jaar, kun je je budget beter bepalen en weloverwogen beslissingen nemen over hoeveel nieuwe werknemers, met welke kwaliteiten je per wanneer wil aanwerven of over welke verhouding tussen full time en part time personeel en studenten ideaal is.

Dergelijke optimalisaties leiden tot een betere personeelsplanning, een hogere toegevoegde waarde, een betere klantenbinding en een sterkere groei van nieuwe klanten. En als onvoorziene gebeurtenissen de optimale planning toch nog in gevaar brengen, biedt de software je alle gegevens die je nodig hebt om deze uitdaging snel en flexibel op te lossen.

Heb je nog vragen over WFM voor Contact Centers?

Neem contact met ons op

contact centers

Voordelen WFM voor Contact Centers

  • Volledige integratie met bestaande systemen
  • Inzicht in gegevens die je gebruikt voor de juiste sturing
  • Geautomatiseerde roosterplanning even doeltreffend als eenvoudig
  • Veel tijdwinst dankzij effectieve planning en forecasting
  • Balans tussen kwaliteit personeel en kosten personeel
  • Tevreden personeel dankzij Employee Self-Service