Tijdregistratie binnen Workforce Management

Een precieze tijdregistratie en evaluatie van de werktijden van je medewerkers vormt de basis voor een professioneel Workforce Management.

tijdregistratie

Transparante tijdregistratie en een betere werk-privé balans van je medewerkers

Werkgevers in de EU zijn nu wettelijk verplicht de werktijden van hun medewerkers volledig te registreren en uitgebreid te documenteren. Een gebruiksvriendelijk urenregistratie systeem is dus een ‘must’. De gegevens uit de tijdregistratie moeten worden verzameld, gecontroleerd, geëvalueerd en gebruikt kunnen worden voor verdere toepassingen binnen Workforce Management, bijvoorbeeld in de boekhouding of de personeelsplanning. Transparante tijdregistratie versnelt processen, verbetert de work-life balance van medewerkers en versterkt zo hun loyaliteit aan het bedrijf.

Interflex biedt verschillende oplossingen voor urenregistratie – online, via de smartphone of via terminals. Via een mobiele webinterface kunnen je medewerkers hun werktijden altijd en overal registreren en documenteren – of dat nu vanuit het homeoffice,  in het werkveld of op de bouwplaats is. De mederwerker krijgt het volledige scala aan functies op de smartphone, tablet etc. uiteraard met een responsive design voor een aangename bediening op elk apparaat. Daarnaast biedt Interflex ook tijdregistratie via vast geïnstalleerde terminals, bijvoorbeeld voor gebruikers in de productie die geen toegang tot internet hebben. De urenregistratie wordt hierdoor ook volledig uniform voor alle groepen medewerkers, of het nu gaat om full-time, part-time of tijdelijke dienstverbanden. Je bent verzekerd van een optimale salarisadministratie – terwijl de administratieve taken voor de HR-afdeling afnemen.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!

This field is for validation purposes and should be left unchanged.